Diego Godin mist mogelijk het tweede duel tussen Atletico Madrid en PSV in de Champions League. De ervaren verdediger liep dinsdagavond een hamstringblessure op in de competitiewedstrijd tegen Real Sociedad (3-0).

Godin moest zich na 55 minuten laten vervangen. "Hij vroeg om een wissel'', vertelde trainer Diego Simeone. "We moeten nu afwachten wat testen gaan uitwijzen.''

De 30-jarige Uruguayaan is een steunpilaar in de defensie van Atletico, dat in 27 competitieduels slechts elf tegentreffers heeft geïncasseerd.

Atletico en PSV ontmoeten elkaar op 15 maart in Estadio Vicente Calderón. Het eerste duel tussen beide clubs in de achtste finales eindigde vorige week onbeslist in Eindhoven (0-0).

Samenvatting PSV-Atletico Madrid:

Samenvatting heenwedstrijd PSV-Atletico Madrid (0-0)
Samenvatting heenwedstrijd PSV-Atletico Madrid (0-0)

Simpel

Simeone was blij dat zijn ploeg tegen Real Sociedad een simpele zege boekte, hoewel de Madrilenen hun vierde duel in tien dagen speelden.

"We speelden goed op elk vlak. Dat we gewonnen hebben, betekent niet dat we niet moe zijn. We hebben veel wedstrijden gespeeld in een korte tijd en daar kunnen we nu niks aan doen, maar laten we hopen dat er andere opties te vinden zijn in de toekomst."

Het verschil met koploper FC Barcelona is nu vijf punten, maar de Catalanen gaan donderdag nog op bezoek bij Rayo Vallecano. "We blijven hard werken, maar weten dat het niet heel waarschijnlijk is dat Barcelona steken gaat laten vallen", aldus Simeone.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Primera Division