CSKA Moskou heeft een bepaalde tactiek voor ogen om PSV dinsdagavond te verrassen in de cruciale en tevens laatste wedstrijd van de groepsfase in de Champions League. 

"PSV zal vooral aanvallen, dus wij willen profiteren met countervoetbal'', kondigde coach Leonid Sloetski maandag aan op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd in Eindhoven.

CSKA Moskou wist al zes opeenvolgende officiële wedstrijden niet te winnen. Hoewel de Russen alleen nog derde kunnen worden in groep B, willen ze de wedstrijd tegen PSV aangrijpen om voor een ommekeer te zorgen. De Eindhovenaren hebben aan een zege genoeg om door te gaan naar de achtste finales.

''We zijn een gewond dier. We hebben veel wedstrijden niet goed gespeeld en moeten weer opstaan. Hopelijk lukt dat tegen PSV'', zei Pontus Wernbloom, oud-speler van AZ. "Het is op bezoek in Eindhoven altijd lastig."

Vijf dingen die u moet weten over PSV-CSKA Moskou
Vijf dingen die u moet weten over PSV-CSKA Moskou

Inzet

Trainer Sloetski ging niet in op vragen over de slechte resultaten afgelopen maand. ''We proberen ons best te doen. Voor zo'n belangrijke wedstrijd moeten we klaar zijn om een goed resultaat te boeken."

PSV-CSKA Moskou wordt dinsdag vanaf 20.45 uur live uitgezonden op NU.nl en SBS6. Bekijkt u dit bericht in onze Android-, iPhone- of iPad-app en wilt u een melding ontvangen zodra de opstellingen PSV bekend is? Klik dan op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.