Zlatan Ibrahimovic was woensdagavond trefzeker voor Paris Saint-Germain in het met 5-0 gewonnen Champions League-duel met Malmö FF. De 34-jarige Zweed genoot met volle teugen van zijn terugkeer bij zijn oude club.

"Vanavond was een droom", aldus Ibrahimovic na het duel in het Swedbank Stadion. "Een terugkeer in Malmö en dan heb ik ook nog gescoord."

"Ik ben heel blij. Dit was een geweldig moment voor mij en mijn familie. ik kreeg er kippenvel van. Het voelde alsof ik weer thuis was. Ik weet niet hoeveel mensen dit meemaken, maar dat kan me eigenlijk niet schelen, want ik heb het wel meegemaakt."

De spits werd opgeleid door Malmö FF en stond tussen 1996 en 2001 onder contract stond bij de Zweedse club, waarna hij overstapte naar Ajax. "Dit duel was voor mij de kers op de taart. Ik heb veel meegemaakt en dan nu dit", zei Ibrahimovic.

Malmö FF-Paris Saint-Germain (0-5)
Malmö FF-Paris Saint-Germain (0-5)

"Dit is waar het allemaal begon voor mij en het is geweldig om hier dan te spelen met PSG en om te doen waar ik het beste in ben: voetballen."

"Ik weet niet hoe lang ik nog actief zal zijn als voetballer, maar hopelijk nog wel even zodat ik nog meer van dit soort momenten kan meemaken."