​Jürgen Locadia kon dinsdag nog niet helemaal beseffen dat PSV mede dankzij zijn openingsgoal in de Champions League afrekende met VfL Wolfsburg (2-0).

"Ongelooflijk dat ik dit nog mag meemaken", kan de aanvaller zijn geluk niet op voor de camera van SBS6. "Ik ben nog jong en heb dit nog niet eerder meegemaakt. Dit voelt bijzonder."

De 21-jarige Locadia opende na 55 minuten de score in het Philips Stadion, waarna Luuk de Jong de zege veiligstelde namens PSV. "Dat gevoel is onbeschrijflijk. Ik besef nog niet helemaal wat er aan de hand is."

"Vroeger keek ik altijd voor de tv naar de Champions League en nu scoor ik in dat toernooi. Dit is sportieve revanche", jubelt de linksbuiten, die twee weken geleden een strafschop miste in Duitsland.

Locadia werd een kwartier voor het laatste fluitsignaal naar de kant gehaald door trainer Phillip Cocu. "Ik kreeg kramp. Het tempo lag ongelooflijk hoog."

Video: Reactie Locadia

Overwintering

PSV klom door de winst naar de tweede plek en heeft een prima uitgangspositie voor overwintering in de Champions League. "Eerst maar eens thuis een resultaat pakken tegen CSKA Moskou", tempert Locadia de verwachtingen. "Daarna kunnen we verder kijken."

Bekijk de uitslagen en standen in de Champions League