PSV put in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg van dinsdagavond moed uit de 2-1 zege op Manchester United van halverwege september.

"Als we een topdag hebben zoals tegen Manchester United, kunnen we echt wel iets moois doen", blikt Jeffrey Bruma vooruit op het thuisduel.

PSV boekte zaterdagavond een 6-3 zege bij hekkensluiter De Graafschap, nadat de Eindhovenaren een 3-0 voorsprong uit handen gaven.

"Echt schandalig. Als je tegen een topteam speelt, gooi je de punten gewoon weg. We hebben gefaald als ploeg", is het harde oordeel van Bruma. "Het heeft te maken met scherpte. We gaan elkaar de waarheid zeggen, maar moeten het dan afsluiten."

"We willen de beide thuiswedstrijden tegen Wolfsburg en CSKA winnen, maar we moeten scherper zijn dan tegen De Graafschap, dat is zeker. Wolfsburg is een heel goede ploeg, dat hebben we de vorige wedstrijd gezien, maar we zijn zeker niet kansloos. Met het eigen publiek erachter zou je zeggen dat we meer kans hebben.”

Pröpper

Met nog twee thuiswedstrijden en het lastige uitduel met Manchester United lijkt PSV de punten vooral in eigen huis te moeten gaan verzamelen.

Twee overwinningen in het Philips Stadion moeten voldoende zijn om te overwinteren in de Champions League, verwacht Davy Pröpper.

"Dat is denk ik genoeg. Als iedereen erin gelooft, moet er iets moois mogelijk zijn."

Bekijk het programma in de Champions League

PSV-VfL Wolfsburg wordt dinsdag vanaf 20.45 uur live uitgezonden op NU.nl en SBS6. Bekijkt u dit bericht in onze Android-, iPhone- of iPad-app en wilt u een melding ontvangen zodra de opstellingen van PSV en VfL Wolfsburg bekend zijn? Klik dan op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.