Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc moest woensdagavond na het 0-0 gelijkspel tegen Real Madrid tot zijn eigen teleurstelling concluderen dat de Fransen niet hun visitekaartje hebben afgegeven.

"Ik ben niet tevreden over ons optreden, simpelweg omdat we niet het resultaat hebben behaald waar we op voorhand op mikten", zei Blanc op de website van de UEFA.

Video: Samenvatting PSG-Real Madrid

​"In de eerste helft speelden we slordig op het middenveld en ontbeerden we agressie en gretigheid. In de tweede helft ging het beter, waardoor het gelijkspel terecht is. Wij domineerden niet, maar Real Madrid ook niet. Ik denk dat het een gelijk opgaande strijd was."

De Franse oefenmeester had gehoopt dat zijn ploeg een signaal zou afgeven in de Champions League. "Maar dat is verschrikkelijk lastig tegen een ploeg als Real Madrid."

"Er werd van ons veel verwacht in offensief opzicht, maar ik denk dat onze verdedigers en keeper zich het meest onderscheiden hebben."

Benitez

Collega Rafael Benitez van de 'Koninklijke' was het niet helemaal eens met de lezing van Blanc. "Ik vond dat we beter waren en meen dan ook dat we recht hadden op een overwinning. We deden er ook alles aan om met drie punten huiswaarts te keren, maar het ontbrak ons aan scherpte voor de goal."

Paris Saint-Germain en Real Madrid gaan aan kop in groep A. Beide clubs hebben zeven punten uit drie duels. Malmö FF (drie punten) en Sjachtar Donetsk (puntloos) zijn de overige ploegen in de poule.