PSV begint woensdag met Adam Maher en Luuk de Jong in de basis aan de uitwedstrijd in de Champions League tegen VfL Wolfsburg.

De van een enkelblessure herstelde De Jong, die zaterdag tegen Excelsior (1-1) nog op de bank begon, is fit genoeg om te starten tegen de Duitsers.

Opvallend is dat Luciano Narsingh de enige andere aanvaller is in de opstelling van trainer Phillip Cocu. Gaston Pereira en Jürgen Locadia beginnen op de bank. 

Davy Pröpper, Jorrit Hendrix, Maher en Andres Guardado zijn de middenvelders. "We hebben daarmee gekozen voor iets meer controle op het middenveld", zei Cocu kort voor de wedstrijd. "En misschien halen we zo het gevaar bij Wolfsburg eruit."

Achterin mist PSV de geschorste rechtsback Santiago Arias, die drie weken geleden rood kreeg in de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou.

Joshua Brenet schuift daardoor van de linker naar de rechterkant. Simon Poulsen is de linksback van de Eindhovenaren.

Dost

Bij Wolfsburg heeft spits Bas Dost een basisplaats. De Bundesliga-club heeft net als PSV drie punten na twee wedstrijden in groep B. Ook CSKA Moskou en Manchester United, die elkaar woensdagavond treffen in Rusland, staan op drie punten.

De wedstrijd tussen Wolfsburg en PSV begint om 20.45 uur en staat onder leiding van de Spaanse arbiter Alberto Undiano Mallenco.

Opstelling Wolfsburg: Benaglio; Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez; Luiz Gustavo, Guilavogui; Caligiuri, Kruse, Draxler; Dost.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Moreno, Poulsen; Pröpper, Hendrix, Maher, Guardado; Narsingh, De Jong.