Trainer Phillip Cocu verwacht woensdagavond niet dat PSV na het verloren duel met CSKA Moskou (3-2) angstig aan de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg begint.

"Van angst is geen sprake. Als je angstig aan een duel begint, kun je beter thuisblijven. Maar het is duidelijk dat we ons zeker in de Champions League weinig fouten kunnen permitteren", aldus Cocu dinsdag op de persconferentie.

PSV speelde drie weken geleden in Moskou een dramatische eerste helft en stond halverwege de wedstrijd al op een 3-0 achterstand. Na rust was de woensdag afwezige Maxime Lestienne tweemaal trefzeker.

"In de tweede helft hebben we tegen CSKA uitstekend gespeeld. Maar dat is dus lang niet in alle gevallen goed voor de winst, of een punt."

"Er worden ook andere dingen gevraagd. Als we niet optimaal zijn, wordt het een zware strijd. Maar tegen Manchester United hebben we laten zien dat we het kunnen, dat willen we woensdag ook brengen."

PSV won in eigen huis knap met 2-1 van de Engelse topclub, waardoor de Eindhovenaren met drie punten uit twee duels aan kop gaan in groep B. Ook United, Wolfsburg en CSKA Moskou hebben drie punten.

Poulsen

Cocu moet verdediger Santiago Arias woensdag missen vanwege een schorsing door zijn rode kaart in de wedstrijd bij CSKA Moskou. De logische oplossing is dat Joshua Brenet naar de vertrouwde rechtsbackpositie verhuist en dat Simon Poulsen linksback staat.

De oefenmeester ging niet in op de beoogde vervanging. "Simon is fit en inzetbaar en laat ik zeggen dat hij één van de kandidaten is'', was het enige dat hij kwijt wilde.

Cocu ging wel in op de knieblessure van linksback Jetro Willems, die maandag hoorde dat hij nog minimaal zes weken uitgeschakeld is.

"Dat is een zware tegenvaller. We hadden niet verwacht dat hij er langere tijd uit zou zijn, dachten dat het mee zou vallen. Dat is voor ons jammer, maar zeker ook voor Jetro zelf. En dat nét op het punt dat hij weer wedstrijden kon gaan spelen."

Video: 'PSV is absoluut niet kansloos'

Het duel tussen VfL Wolfsburg en PSV begint woensdag om 20.45 uur en wordt live uitgezonden door NU.nl en SBS6.