Maxime Lestienne ontbreekt ook woensdagavond nog in de wedstrijdselectie van PSV voor het Champions League-duel met VfL Wolsburg.

De Belgische vleugelaanvaller krijgt van de Eindhovense club meer tijd om trieste familieomstandigheden te verwerken.

Lestienne, die dit seizoen wordt gehuurd van Al-Arabi uit Qatar, maakte ook al geen deel uit van de selectie voor de ontmoetingen met Ajax en Excelsior.

Jeffrey Bruma deed maandag niet mee aan de groepstraining in de aanloop naar het duel met Wolfsburg. De international heeft lichte klachten overgehouden aan het teleurstellende gelijkspel tegen Excelsior (1-1).

De centrale verdediger verscheen wel op het trainingsveld op De Herdgang om individueel wat oefeningen uit te voeren.

Jetro Willems liet zich niet zien. De linksback was herstellende van een knieblessure en nam vorige week weer deel aan de groepstrainingen, maar kent een terugslag en ligt er weer lange tijd uit.

Arias

Coach Phillip Cocu kan woensdag ook niet beschikken over Santiago Arias. De rechtsback is geschorst na zijn rode kaart drie weken geleden tegen CSKA Moskou (3-2 nederlaag).

PSV is na twee groepswedstrijden in de Champions League koploper van groep B, maar alle ploegen staan op drie punten.

De UEFA maakte maandag bekend dat het duel woensdagavond in Wolfsburg wordt geleid door de Spaanse scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco.

Het duel tussen VfL Wolfsburg en PSV is woensdagavond live te zien op NU.nl en SBS6. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur.