Manchester City-doelman Joe Hart constateert dat zijn ploeg momenteel los zand is. Desondanks vindt hij de 2-1 zege van woensdag bij Borussia Mönchengladbach terecht.

De 'Citizens' wonnen met 2-1 doordat Sergio Aguero in de laatste minuut een strafschop benutte.

"We speelden onsamenhangend, net als in de laatste paar wedstrijden, maar we verdienden de winst wel", was Hart van mening tegenover de BBC.

"We hadden een paar goede kansen. De winnende treffer viel laat, maar Sergio is koel en scoort altijd. We profiteerden toen onze tegenstander een beetje vermoeid was."

Hart stopte tegen Mönchengladbach bij een 0-0 stand een strafschop van Raffael. Dat was zijn tweede op rij in de Champions League.

Bekijk de samenvatting van Gladbach-City:

Geluk

City-trainer Manuel Pellegrini vindt dat zijn ploeg eigenlijk te veel kreeg met de 2-1 zege in Duitsland.

"We hadden een beetje geluk dat we de wedstrijd wonnen", sprak de 62-jarige Pellegrini. De oefenmeester vond echter dat het wel tijd werd voor wat geluk.

"In onze eerdere wedstrijden tegen Juventus en West Ham United verdienden we het niet om te verliezen. Vandaag verdienden we dan misschien de winst niet, maar we deden het wel."

Volgens Pellegrini komt de naderende interlandperiode als geroepen. "We hebben acht geblesseerde spelers en daardoor niet veel opties. We moeten zaterdag van Newcastle winnen en dan hebben we vijftien dagen rust."

In groep D van de Champions League gaat Juventus aan de leiding met zes punten. Sevilla en Manchester City hebben er allebei drie en Borussia Mönchengladbach is nog puntloos.

Bekijk de hoogtepunten van de Champions League