25 doelpunten vielen er woensdag bij de tweede acht wedstrijden in de tweede speelronde van de groepsfase van de Champions League. Paris Saint-Germain en CSKA Moskou waren met drie doelpunten het meest productief.

Paris Saint-Germain won ook zijn tweede wedstrijd in groep A. De kampioen van Frankrijk versloeg Sjachtar Donetsk met 3-0, maar aanvoerder Zlatan Ibrahimovic scoorde niet.

Ook Real Madrid is nog zonder puntenverlies in die groep A. Dankzij de 500e en 501e goal uit de loopbaan van Cristiano Ronaldo waren de Madrilenen met 2-0 te sterk voor Malmö FF.

In groep B leek PSV op weg naar een ruime nederlaag bij CSKA Moskou. Bij rust was het 3-0 voor de thuisclub, maar door twee treffers van Maxime Lestienne werd het toch nog spannend (3-2).

Manchester United herstelde zich van de nederlaag bij PSV door VfL Wolfsburg te verslaan. De ploeg van trainer Louis van Gaal boog op Old Trafford een 1-0 achterstand om in een 2-1 zege.

Galatasaray en Wesley Sneijder slaagden er in groep C niet in te winnen van Astana. Mede door drie eigen doelpunten werd het 2-2.

In diezelfde groep won Benfica verrassend met 2-1 bij Atlético Madrid. De 18-jarige Gonçalo Guedes kroonde zich tot de jongste Portugese doelpuntenmaker ooit in de Champions League.

Juventus blijft op koers voor een plek in de achtste finales. De Italianen wonnen tegen Sevilla ook hun tweede wedstrijd in groep D (2-0).

Manchester City boog net als stadgenoot United een 1-0 achterstand om in een 2-1 zege. Dankzij een rake strafschop van Sergio Agüero versloegen de 'Citizens' op de valreep Borussia Mönchengladbach.