Manuel Pellegrini beleefde dinsdag een vervelende avond met Manchester City in de Champions League.

Zijn club ging met 2-1 onderuit tegen Juventus en zag aanvoerder Vincent Kompany uitvallen met een kuitblessure.

"We moeten afwachten hoe serieus de blessure is", aldus de Chileense coach van City over de Belgische verdediger.

Pellegrini vond dat City had moeten winnen van Juventus, de verliezend finalist van vorig seizoen in de Champions League. "Het was een rare wedstrijd en we verdienden het niet om te verliezen."

"We waren beter en controleerden de wedstrijd, maar misten te veel kansen. In de Champions League krijg je er niet zoveel en Juventus maakten ze wel."

Toch maakt Pellegrini zich geen zorgen over het vervolg van groep D met Sevilla en Borussia Mönchengladbach als andere tegenstanders.

"We kunnen nog vijftien punten halen. Het is niet de beste manier om te beginnen, maar dit is ons eerder gebeurd en toen gingen we ook nog door."

Real Madrid

Real Madrid-trainer Rafael Benitez vreest dat hij Gareth Bale mogelijk een tijd moet missen. De aanvaller viel dinsdag in de wedstrijd tussen Real Madrid en Sjachtar Donetsk (4-0 zege) geblesseerd uit.

"Bale kreeg kramp in zijn kuit en daar heeft hij vorig seizoen ook al last van gehad. We zullen een paar dagen moeten wachten voordat we meer weten", aldus de Spaanse oefenmeester.

Ook Sergio Ramos en Raphaël Varana werden vanwege een blessure voortijdig gewisseld tegen Sjachtar Donetsk. Over het duo maakt Benitez zich minder zorgen. "Ze kregen allebei een tik, maar ik ben optimistisch over hun herstel."