​BATE Borisov, Manchester United, FC Astana, CSKA Moskou en Bayer Leverkusen veroverden woensdagavond de laatste tickets voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Manchester United toonde zich in België veel te sterk voor Club Brugge. Mede dankzij drie goals van Wayne Rooney werd het 4-0. United had in eigen huis al met 3-1 gewonnen.

Bekijk de samenvatting van Club Brugge-Manchester United:

BATE Borisov kon zich na de 1-0 overwinning in de heenwedstrijd een 2-1 nederlaag bij Partizan Belgrado permitteren. Het Wit-Russische BATE nam de afgelopen seizoenen al geregeld deel aan de Champions League.

Bekijk de samenvatting van Partizan Belgrado-BATE Borisov:

FC Astana zorgde voor een primeur door zich als eerste Kazakse club te plaatsen voor het hoofdtoernooi. De 1-1 tegen APOEL Nicosia was voldoende na de 1-0 overwinning van vorige week. Bij APOEL stond Boy Waterman onder de lat.

Bekijk de samenvatting van APOEL Nicosia-FC Astana:

CSKA Moskou knokte zich voor eigen publiek tegen Sporting Lissabon terug van een 1-0 achterstand. Met de 3-1 zege werd de 2-1 nederlaag in het eerste duel gerepareerd.

Bekijk de samenvatting van CSKA Moskou-Sporting Lissabon:

Voor Lazio Roma viel het doek. De Italiaanse formatie boog met 3-0 het hoofd voor Bayer Leverkusen nadat het de eerste wedstrijd nog met 1-0 had gewonnen. Bij Lazio stond Stefan de Vrij in de basis en viel Ricardo Kishna in.

Bekijk de samenvatting van Bayer Leverkusen-Lazio Roma: