Het kind van een vermoord stel uit de Amerikaanse staat Texas is ruim 41 jaar na de gewelddadige dood van haar ouders gevonden, meldt het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC). Politieagenten in drie staten deden mee aan de zoektocht. Texaanse onderzoekers vonden het kind, dat nu een 42-jarige vrouw is, uiteindelijk in de staat Oklahoma.

Holly Clouse, ook bekend als 'Baby Holly', was eind 1980 voor het laatst door haar familie gezien. Haar ouders, Tina en Harold Clouse, werden op 12 januari 1981 vermoord teruggevonden op het platteland nabij de Texaanse stad Houston.

Pas decennia later kon met hulp van DNA-technologie met zekerheid worden vastgesteld dat de gevonden lichamen inderdaad van Harold en Tina waren. Harold was doodgeslagen, Tina gewurgd. Hun kind werd niet gevonden bij hun stoffelijke overschotten.

Naar de toedracht van de moord op Holly's ouders en haar eigen verdwijning wordt nog altijd gegist. Holly is opgevoed door een gezin dat haar adopteerde. Meer informatie is nog niet vrijgegeven over Holly's leven vanaf haar verdwijning. Ook is niet duidelijk wie haar na de moorden meenam en hoe ze in het adoptiegezin belandde. Ook Holly's huidige identiteit is niet onthuld.

Wel wist de Texaanse krant Houston Chronicle te melden dat Holly dinsdag van de onderzoekers voor het eerst hoorde wie ze is. Hoe de onderzoekers bij Holly uitkwamen, en of ze wellicht zelf aan het onderzoek heeft meegewerkt, is niet bekend.

Volgens het NCMEC hoopt Holly haar biologische familie binnenkort persoonlijk te ontmoeten. Het onderzoek naar de moord op Holly's biologische ouders blijft open.