De twee Canadese mannen die worden verdacht van drie moorden langs de Canadese snelweg zijn naar alle waarschijnlijkheid dood. De Canadese politie heeft twee lichamen gevonden en gaat ervan uit dat deze van Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) zijn, meldt de politie woensdag tijdens een persconferentie.

Een autopsie moet het vermoeden van de politie nog bevestigen. De zoektocht naar het tweetal was al weken in volle gang en hield Canada gedurende die periode in zijn greep.

De lichamen zijn gevonden in de provincie Manitoba. De politie trof zaterdag 1 kilometer verderop bij de rivier Nelson spullen van McLeod en Schmegelsky aan. Eerder werd op 9 kilometer afstand de uitgebrande auto van de verdachten teruggevonden.

De mannen worden verdacht van de moorden op Chynna Deese (24) en Lucas Fowler (23). Hun lichamen werden op 15 juli gevonden. Enkele dagen later trof de politie opnieuw een lichaam aan langs de snelweg. Het slachtoffer, de 64-jarige Leonard Dyck, lag op 2 kilometer van het uitgebrande voertuig van de verdachten.