Een dag na de zware gasexplosie in Parijs is het stoffelijk overschot van een vermiste vrouw gevonden, zo bevestigen de autoriteiten aan Franse media. Daarmee is het aantal doden opgelopen naar vier.

Eerder werd ook al gemeld dat er vier dodelijke slachtoffers waren gevallen, maar Franse autoriteiten stelden dat dodental zaterdag weer bij naar drie.

Toen bleek dat toch nog een vrouw vermist was, zijn hulpverleners naar haar op zoek gegaan. Haar lichaam werd zondag tussen het puin gevonden.

Twee dodelijke slachtoffers zijn leden van de Franse brandweer. Ook kwam een Spaanse toerist om het leven en raakten tientallen mensen gewond.

De explosie van zaterdag werd vermoedelijk veroorzaakt door een gaslek en vond plaats bij een bakkerij aan de Rue de Trévise. Ongeveer honderd mensen moesten hun woningen verlaten, omdat die zwaar beschadigd waren.

Deskundigen onderzoeken nog altijd of er gevaar voor instorting is.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!