Opnieuw is een verdacht pakketje ontdekt dat was bestemd voor de Amerikaanse nieuwszender CNN. Ditmaal werd het op een postkantoor van Atlanta onderschept.

CNN-baas Jeff Zucker maakte de vondst maandag bekend via Twitter. Daarin laat hij weten dat het pakketje geen gevaar vormde voor het mediabedrijf, omdat alle post voor CNN sinds woensdag wordt gecontroleerd vóór levering.

Drie dagen geleden werd in Florida een 56-jarige man gearresteerd die ervan wordt verdacht pakketjes met een pijpbom te hebben verstuurd aan prominente Democraten en critici van de Amerikaanse president Donald Trump.

Er waren tot maandag veertien bompakketten gevonden. Geen ervan is ontploft. Het pakketje van maandag zag er hetzelfde uit als de andere die de aangehouden Trump-supporter zou hebben verzonden.

CNN kreeg vorige week woensdag voor het eerst een bompakket. Dat leidde tot een tijdelijke ontruiming van het pand in New York. 

Overzicht: Deze Democraten kregen een bombrief
30
Overzicht: Deze Democraten kregen een bombrief

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!