Een Brits meisje is zondagochtend om het leven gekomen, nadat ze uit een springkasteel werd geslingerd op het strand van Norfolk. Volgens ooggetuigen ontplofte het springkussen.

Dat meldt BBC News. Het incident gebeurde rond 11.00 uur (lokale tijd). Het kind raakte ernstig gewond bij haar val en overleed later in het ziekenhuis.

Vanwege het warme weer waren er veel mensen op het strand aanwezig tijdens het ongeluk. Volgens ooggetuigen werd het meisje de lucht in geslingerd na de ontploffing.

Over de toedracht van het incident is nog niets bekend. De plaatselijke politie heeft een deel van het strand afgezet voor onderzoek.

Het is niet de eerste keer dat er in Groot-Brittannië een dodelijk slachtoffer valt bij een ongeluk met een springkussen. In 2016 waaide er een luchtkasteel weg waarbij een zevenjarig meisje om te leven kwam. De twee eigenaars van het springkussen zijn eerder deze maand veroordeeld voor doodslag.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!