De twee passagiers die zondagochtend onwel werden aan boord van een Transavia-vliegtuig en medisch onderzocht moesten worden, hebben het ziekenhuis na enkele uren verlaten.

In totaal voelden acht inzittenden zich niet goed. Zes mensen werden na landing op het vliegveld onderzocht en konden hun reis naar het Turkse Antalya vervolgen met een vervangende vlucht.

Het vliegtuig waarin de mensen onwel werden is teruggevlogen naar Amsterdam. Daar zal het toestel verder onderzocht worden. Transavia kan nog niet zeggen waardoor de passagiers onwel werden.

Het is niet bekend of de twee opgenomen reizigers hun vakantie hebben voortgezet of dat ze zijn teruggekeerd naar Nederland.

Vakantievlucht HV163 van Amsterdam naar het Turkse Antalya was zondagochtend om 6.00 uur met 185 passagiers vertrokken vanaf Schiphol. Ongeveer na een uur bleken acht mensen onwel te zijn, waarna een voorzorgslanding werd gemaakt in Wenen.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!