India is opnieuw opgeschrikt door een gruwelijke moord waarbij een meisje om het leven kwam nadat zij was verkracht en in brand gestoken. Het is de derde keer in ongeveer een week tijd dat zoiets in India gebeurt.

Ditmaal betrof het een zestienjarig meisje dat in haar huis in deelstaat Madhya Pradesh met brandstof werd overgoten en in brand gestoken. Een 28-jarige verdachte is opgepakt.

Volgens de politie werd het meisje vermoord nadat ze tegen haar belager had gezegd dat ze haar familie over de verkrachting zou inlichten, meldt de BBC.

Begin deze week werd in deelstaat Jharkhand een zeventienjarig meisje eveneens verkracht en in brand gestoken. Zij overleefde het wel maar liep over vrijwel haar hele lichaam brandwonden op.

In dezelfde staat was een aantal dagen daarvoor een zestienjarig meisje overleden na een vergelijkbaar incident. Zij was ontvoerd, verkracht en later in brand gestoken.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!