De problemen rond vluchten van British Airways als gevolg van een computerstoring, zijn nog altijd niet opgelost. De Britse luchtvaartmaatschappij annuleerde zondag ruim een derde van de vluchten vanaf Heathrow Airport. 

De luchtvaartmaatschappij had zaterdag te maken met een storing waardoor alle vluchten van en naar de luchthavens Heathrow en Gatwick werden geannuleerd. Daardoor kwamen duizenden reizigers in de problemen en ontstond er grote drukte op de luchthavens.

Bagage

Eerder liet Alex Cruz, de CEO van British Airways, weten dat "de meeste vluchten" zondag weer moesten kunnen vertrekken vanaf Heathrow.

Passagiers die wel al kunnen vliegen vanaf Heathrow ondervinden vaak problemen met hun bagage, die veelal niet op tijd aankomt op hun bestemming. 

Gatwick

De vluchten vanaf Gatwick zijn in principe allemaal weer opgestart, al is het soms met enige vertraging. British Airways vraagt mensen om voor het vertrek naar de luchthavens de status van hun vlucht te bekijken. 

De oorzaak van de storing lag bij een probleem met de stroomtoevoer. Een cyberaanval sloot Cruz uit, daar zou geen enkele aanwijzing voor zijn.