In de Amerikaanse staat Wisconsin zijn tenminste vier mensen omgekomen, onder wie een politieagent, tijdens schietpartijen die zouden zijn ontstaan na een familieruzie.

Volgens persbureau AP escaleerde een ruzie die ontstond bij een lokale bank in het dorp Wausau waarna er schietpartijen plaatsvonden op drie verschillende locaties. De politie heeft een verdachte aangehouden. 

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de slachtoffers maar stelde dat er geen gevaar meer was voor de bewoners van Wausau. 

Dodelijke schietpartij Wisconsin na uit de hand gelopen familieruzie
Dodelijke schietpartij Wisconsin na uit de hand gelopen familieruzie

Verplaatsing

De eerste melding van een schietpartij kwam rond het middaguur (lokale tijd) binnen bij de politie. In de Marathon Savings Bank troffen agenten vervolgens twee slachtoffers aan. 

Ongeveer tien minuten later volgden er meldingen van een schietpartij bij een advocatenkantoor in een nabijgelegen dorp. De derde schietpartij vond rond half twee plaats bij een appartementencomplex in Weston.

Een uur na de derde schietpartij ging een arrestatieteam van de politie het appartementencomplex binnen. Waarschijnlijk werd daar de schutter gearresteerd maar de politie heeft dit nog niet bevestigd.