De politie in Dallas heeft zaterdag een anonieme bedreiging ontvangen tegen agenten in de stad. Het hoofdbureau van de politie in de Texaanse stad werd daarom afgezet.

De politie kreeg een melding dat een gemaskerde man zich mogelijk zou bevinden in een parkeergarage naast het politiebureau.

Gewapende agenten zijn bezig geweest om de garage uit te kammen, maar bij de doorzoeking is geen verdachte aangetroffen. Ook zijn geen verdachte voorwerpen gevonden.

De politie hield voor de zekerheid een tweede zoektocht, maar ook die leverde niets op. Politiemedewerkers kregen daarop weer toegang tot hun auto en de blokkade rondom het politiebureau werd opgeheven.

De politie trof extra veiligheidsmaatregelen na de dreiging. Het politiebureau werd bewaakt door speciale eenheden en toegangswegen werden afgezet.

Video: Politie Dallas doorzoekt parkeergarage om dreiging

Politie Dallas doorzoekt parkeergarage om dreiging
Politie Dallas doorzoekt parkeergarage om dreiging

Schietpartij

De politie in Dallas is in de hoogste staat van paraatheid nadat een sluipschutter deze week vijf agenten heeft doodschoten en negen anderen verwondde. Het is nog onduidelijk of de dreiging verband heeft met de schietpartij in de Texaanse stad.