Presentator Bryan Fischer heeft vrijdag in zijn programma de legalisering van het homohuwelijk vergeleken met de aanslagen op 9/11.

"26 juni 2015 is de dag waarop de Twin Towers van waarheid en gerechtigheid opgeblazen zijn door morele jihadisten", stelde hij volgens The Hollywood Reporter

Het Hooggerechtshof besloot vrijdag  dat partners van het hetzelfde geslacht voortaan in alle vijftig Amerikaanse staten mogen trouwen. "Vanuit een moreel oogpunt is 6/26 nu de nieuwe 9/11", stelde Fischer op Twitter.

Op 11 september 2001 boorden twee vliegtuigen zich in de WTC-torens in New York. Hierbij kwamen meer dan drieduizend Amerikanen om. "Satan danst vandaag van genoegen", aldus Fischer.

Fischer riep gouverneurs op de uitspraak van het Hooggerechtshof te negeren en te weigeren "sodomie-vergunningen" te gaan verstrekken aan homokoppels. De columnist van American Family Radio staat bekend als zeer rechts-conservatief. Hij stelde eerder ook dat de Holocaust door homoseksuelen zou zijn veroorzaakt.