Twee van drie dode vrouwen Cleveland bekend

De politie in Cleveland is erin geslaagd twee van de drie dode vrouwen te identificeren die afgelopen week in de Amerikaanse stad werden gevonden.

De lichamen waren in vuilniszakken gewikkeld en moeilijk te identificeren vanwege de staat van ontbinding.

Volgens de politie in de Amerikaanse staat Ohio gaat het om de 38-jarige Angela Deskins en de 28-jarige Shetisha Sheeley, meldde de Amerikaanse tv-zender CNN woensdag.

Het is nog niet bekend wie de derde vrouw is. De slachtoffers werden gevonden op verschillende locaties en zijn vermoedelijk binnen een periode van 10 dagen omgebracht.

Garage

De verdachte die na de vondsten was opgepakt, Michael Madison (35), is maandag officieel in staat van beschuldiging gesteld vanwege de moorden. Hij huurde de garage waar een van de slachtoffers werd gevonden.

In zijn huis zijn volgens de politie aanvullende bewijzen gevonden die verband houden met de ontbonden lichamen. De politie houdt er rekening mee dat er nog meer lijken worden gevonden.

Eerder dit jaar werd Cleveland opgeschrikt toen bleek dat drie vermiste vrouwen 10 jaar lang in een huis opgesloten hadden gezeten. Het huis stond middenin een woonwijk.

Lees meer over:
Tip de redactie