Nicole Minetti, in Italiaanse media bekend als de "beheerder van de harem'' van Berlusconi, had zelf ook seks met de ex-premier. 

Er was zelfs sprake van ''ware en echte liefde''. Dat zei Minetti zelf vrijdag tijdens haar slotwoord in een van de twee 'Rubygate'-processen in Milaan.

Het Openbaar Ministerie had eerder 7 jaar cel geëist tegen Minetti wegens het bevorderen van prostitutie van minderjarigen tijdens de 'bunga-bunga'-seksfeesten bij Berlusconi thuis.

Volgens Minetti was daarvan geen sprake en had zij een ''monogame relatie'' met de mediamagnaat, aldus de krant la Repubblica.

Haatcampagne

''Ik heb nooit meisjes naar Arcore gebracht'', zei Minetti doelend op de villa van Berlusconi bij Milaan. De aanklacht tegen haar berust volgens haar op een ''haatcampagne zonder precedent''. Ze zei dat zij ''agressie in de media'' heeft ondergaan, ''gevolgd door een golf van minachting''.

Het was ook Minetti die het Marokkaanse escortmeisje 'Ruby' bij het politiebureau ophaalde, toen Berlusconi, destijds nog premier, onder valse voorwendselen haar vrijlating had bewerkstelligd (zij zou familie zijn van de Egyptische president Mubarak).

Minetti zei dat zij alleen maar het beste wilde voor het toen nog minderjarige meisje dat bij haar ouders terug zou moeten keren.