Een 45-jarige vrouw uit Geleen is zaterdagavond rond 21.15 uur aangehouden omdat zij twee andere vrouwen zou hebben bedreigd met een mes. Dat gebeurde op een feestje, meldt de politie.

De party vond zaterdagavond plaats in een schuur aan de Merelstraat. Zo'n twintig aanwezigen, inclusief kinderen, vierden er feest. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen rond 19.30 uur een aantal onuitgenodigde gasten arriveerde.

Er ontstond een ruzie, waarbij een 45-jarige vrouw uit Geleen zou hebben gedreigd met een mes. Een veertigjarige vrouw uit Breda liep bij een poging af te weren een wondje op aan haar rechterarm. Ook werd zij tijdens het tumult op haar neus geslagen. Een andere vrouw, 42 jaar en afkomstig uit Hoeven, was eveneens betrokken bij het incident en deed aangifte van bedreiging.

De verdachte is aangehouden en ingesloten. De politie heeft nog gezocht naar een mes, maar dat bleek tevergeefs. Wel werd in de auto waarmee de vrouw uit Geleen naar Breda zou zijn gekomen, een imitatievuurwapen aangetroffen.