De A58 ter hoogte van knooppunt St. Annabosch is woensdag 18 en donderdag 19 september tijdelijk afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot vijftien minuten.

Rijkswaterstaat voert woensdag vanaf 22.00 uur tot donderdag 5.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58. Hierdoor is deze weg tussen knooppunt St. Annabosch en afrit Ulvenhout richting België en Etten-Leur afgesloten.

Tegelijkertijd is de verbindingsweg A27/A58 ter hoogte van knooppunt St. Annabosch vanuit Gorinchem richting België en Etten-Leur afgesloten voor al het verkeer. De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot vijftien minuten.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Werkzaamheden zijn weersgevoelig

De onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen deze werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

De onderhoudswerkzaamheden betreffen regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Het doel is een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker te realiseren.