De politie heeft dinsdagavond een compositietekening getoond van de man die wordt verdacht van het aanrijden van een 79-jarige vrouw in Breda. Na het ongeval op 28 april reed de verdachte door. De vrouw raakte zwaargewond en ligt nog altijd op de intensive care.

De tekening werd getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De vrouw liep die zondagavond omstreeks 23.00 uur vanaf de Brusselstraat richting de Hamdijk. Ze stak net met haar rollator de weg over, toen er om de hoek een auto naderde. De bestuurder botste frontaal op haar, waarbij het slachtoffer ook een stuk werd meegesleurd. Zij raakte zwaargewond.

Na de botsing stond de auto "even" stil, maar reed vervolgens door. De bestuurder is nog altijd niet gevonden.

Politie toont nieuwe beelden van betrokken auto

Wel heeft de politie in Opsporing Verzocht nieuwe beelden getoond van de betrokken auto. Dat is een kleine, donkere personenauto.

Vermoedelijk heeft de bestuurder geen rij- en kentekenbewijs. Dat zou hij hebben gezegd tegen een getuige, direct na de aanrijding van de vrouw.

Omdat agenten op straat gebroken plastic aantroffen, gaat de politie ervan uit dat de auto aan de voorzijde beschadigd is geraakt bij de verlichting. Mogelijk heeft de bestuurder de auto ergens achtergelaten of ter reparatie aangeboden.