Burgemeester Paul Depla is door het bestuur van de Nationale Stichting Grote Clubactie benoemd tot nieuwe voorzitter. Op 1 januari 2019 heeft hij het stokje overgenomen van Roos Zwetsloot.

Naast zijn burgemeesterschap is Dupla onder meer ook voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Jongeren op Gezond Gewicht.

Al sinds zijn aantreden in het openbaar bestuur zet hij zich in voor sport en bewegen vertelt hij. "Dit doe ik in facilitaire zin, maar ook voor programma’s waarbij de maatschappij en het verenigingsleven elkaar weten te vinden."

"De Grote Clubactie maakt zich hard voor een financieel gezond verenigingsleven, de basis voor iedere sportvereniging om sportieve en sociaal maatschappelijke doelen te bereiken. Hier zet ik mij graag voor in."

Naast Depla zijn tevens Ellis van der Weerden en Wiesje van der Weide toegetreden tot het bestuur van de Grote Clubactie. Van der Weerden in de functie van vice-voorzitter en Van der Weide voor het aandachtsveld Sport & Jeugd. Beide dames completeren het huidige stichtingsbestuur.