De politie heeft beelden vrijgegeven van de verdachte die een 23-jarige man uit Dordrecht begin november met messteken om het leven bracht aan de Adriaan van Bergenstraat. De recherche is nog op zoek naar een bestuurder van een witte taxi en de inzittende(n) van een witte Fiat 500.

De beelden zijn maandagavond uitgezonden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant

Vlak voor de fatale steekpartij zijn op de beelden onder andere twee mannen waar te nemen naar wie hij mogelijk op zoek was. De twee mannen verdwijnen in de menigte op straat, maar de politie wil graag weten of er iets is voorgevallen tussen hen en de verdachte.

Kort hierna deelt de 36-jarige Bredanaar een klap uit aan een andere man en komen twee vrouwen tussenbeide om de zaak te sussen. Ook deze twee vrouwen wil de politie graag spreken. 

Vervolgens heeft de verdachte een gesprek met de chauffeur van een wit taxibusje. Ook deze chauffeur beschouwt de politie als een belangrijke getuige. Kort na dit gesprek vindt de fatale steekpartij plaats, waarna de verdachte naar een witte Fiat 500 loopt en met de inzittende(n) hiervan ook contact heeft.

Alle mogelijke getuigen zijn op de beelden onherkenbaar gemaakt.