De exposanten van de voor dit weekend geplande, maar afgelaste Love and Marriage Beurs hebben besloten zelfstandig toch de beurs door te laten gaan. Ze doen dat samen met evenementenlocatie Breepark, laat een woordvoerder van Breepark weten.

De beursorganisator meldde donderdagavond op Facebook dat de beurs niet zou doorgaan. Hij verwees naar een conflict zou spelen met verhuurder Breepark. In het bericht stelt de organisator dat met de beursdeelnemers spoedig contact opgenomen wordt.

Volgens woordvoerder Peter van Hooydonk van Breepark was er geen sprake van een conflict en heeft de organisator zelf de stekker uit het evenement getrokken.

Voor de beurs hadden zich meer dan dertig exposanten aangemeld. De standhouders zorgen nu zelf voor een presentatie, waar in de oorspronkelijke opzet een standbouwer zou komen. 

Op de Facebookpagina staan teleurgestelde reacties van bezoekers die kaartjes hadden gewonnen of al hadden aangeschaft. Zij kunnen gewoon terecht op de beurs, vertelt Van Hooydonk. "De toegang is gratis. Mensen die een kaartje hebben gekocht, moeten bij de organisator zijn om hun geld terug te krijgen." 

Over de financiële consequenties voor Breepark wil Van Hooydonk nog niets zeggen.