De politie heeft gestolen goederen die werden aangetroffen in een woning aan de Roeselarestraat in Breda opgestuurd naar de rechtmatige eigenaars. Op 9 juni deed een arrestatieteam een inval in de flatwoning, nadat twee verdachten van de flatwoning aandeden bij hun vlucht voor de politie

Eenmaal binnen trof de politie ook het stoffelijk overschot aan van een mededader van een roofoverval in Bladel. Daarbij is een 78-jarige vrouw zwaar mishandeld

De twee verdachten sloegen op de vlucht toen zij staande werden gehouden bij een routinecontrole van de politie. 

Toen een arrestatieteam van de politie binnenviel in de flatwoning op de Roeselarestraat, probeerden de mannen via het balkon aan de achterzijde te vluchten. Door nog onbekende oorzaak vielen ze vanaf de derde verdieping naar beneden, waardoor ze zwaargewond raakten. 

Mobiele telefoons

Naast het stoffelijk overschot trof de politie handvuurwapens aan en verschillende gestolen goederen. Het gaat onder andere om mobiele telefoons die uit een bestelbus werden gestolen vorig jaar december.

De mobiels zouden gerepareerd worden en door een koeriersbedrijf teruggebracht worden naar verschillende winkels, maar de bus werd voor die tijd ontvreemd. Ook werd een laptop aangetroffen die van een woninginbraak afkomstig was begin januari 2018 aan de Heusdenhoutseweg.