Een 32-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op verdenking van het aanranden en mishandelen van een 22-jarige vrouw in Breda. Het incident vond diezelfde avond plaats in De Graanbeurs. 

Het slachtoffer bezocht met wat vrienden een hardcorefeest in de club in de Reigerstraat toen ze de voor haar onbekende man tegenkwam. Dit meldt de politie maandag. 

De verdachte duwde een opblaaspop in het gezicht van de vrouw, waarna hij volgens haar eigen zeggen in haar borsten kneep. 

Toen ze hem wilde aanspreken op zijn gedrag, sloeg hij haar met zijn vuist meerdere keren in haar gezicht. De vrouw heeft hier een pijnlijke kaak en een verdikking onder haar oog aan overgehouden. Niet lang na het incident kon de man worden aangehouden. De vrouw heeft aangifte gedaan.

Andere slachtoffers

De politie is op zoek naar eventuele andere slachtoffers.

"Dienstdoende agenten hebben opgevangen dat de verdachte meerdere bezoekers heeft betast. Dit soort gedrag staat vaak niet op zichzelf", aldus een politiewoordvoerder tegen NU.nl. "Maar tot nu toe heeft - buiten het 22-jarige slachtoffer - niemand zich gemeld."