Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond in hun uitzending opnieuw aandacht aan de ernstige doorrijding in Breda die plaatsvond in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober.

De aanrijding vond plaats op een zebrapad aan de Nieuwe Prinsenkade.

Tijdens deze nacht werd een 34-jarige man uit Breda aangereden toen hij samen met zijn vriend en zwager het zebrapad overstak. De bestuurder is na het ongeluk doorgereden.

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt de stand van zaken van het onderzoek bekend gemaakt en worden camerabeelden getoond van de auto waarmee de aanrijding plaatsvond. Op deze beelden is te zien hoe de auto bij een parkeergarage wordt neergezet.

Slachtoffer

Het slachtoffer is na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Volgens de politie werd hij enige tijd slapend gehouden in het ziekenhuis. Momenteel is hij aan het herstellen in een revalidatiecentrum.

Het is nog onbekend hoe hij zal herstellen.

Uitzending

Begin november toonde Opsporing Verzocht beelden van het ongeval. De politie kreeg na deze uitzending zo'n 50 tips binnen. Uit deze verklaringen kwam volgens de politie naar voren dat het zou gaan om twee inzittenden, vermoedelijk twee jongemannen 'met een Noord Afrikaans uiterlijk'.