Het bloemencorso in Zundert begint maandag met diverse presentatierondes. Op de tweede dag van het jaarlijkse bloemencorso laten de corsowagens nog een keer het beste van zichzelf zien in twee rondes, waarna er aan het eind van de middag afscheid kan worden genomen van de bloemenwagens. Een overzicht van de activiteiten. 

De eerste presentatieronde vindt plaats tussen 11.00 en 13.00 uur en de tweede ronde tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Tijdens de rondes worden de bloemenwagens een voor een naar de Molenstraat 155 gereden, waarna ze in vol ornaat te bekijken zijn met figuratie, beweging en muziek. Ook zal er uitleg gegeven worden over de wagens.

In de avond kunnen belangstellenden van 19.00 tot 21.00 uur afscheid nemen van de wagens in de laatste presentatieronde.

Zondag is buurtschap Schijf met zijn wagen 'Op handen gedragen' uitgeroepen tot winnaar van het Corso 2017.

Avondprogramma

Na de presentatierondes wordt het Oranjeplein in Zundert vanaf 18.00 uur omgebouwd tot 'de Zonnewende'. Op het plein komt dan een feesttent te staan waar diverse artiesten en bands zullen optreden, zoals Disco4You, Waterproof Shampoo en Royal Beat.

Daarnaast zijn er verschillende optredens in café's in de stad, waaronder Eetcafé Den Soete Inval, Café De Ossekop, Café de Kèrel en Café-Zaal Victoria.

Weer

Bezoekers van het bloemencorso in Zundert kunnen rekenen op een zonnige dag. Maandag begint de dag met bewolking. In de loop van de middag wordt het de rest van de dag zonnig.

Het blijft droog en de middagtemperatuur is rond de 22 graden. In de loop van de avond neemt de bewolking toe en daalt de temperatuur tot 11 graden.