In Rotterdam is dinsdagavond een vierde persoon aangehouden voor de mishandeling en ontvoering van een toenmalig kaderlid van de motorclub in Breda. De vierde verdachte is een 34-jarige man uit Axel.

Dat meldt de politie.

Het onderzoeksteam van de politie is dinsdag op zoek geweest naar de man. In een pand in zowel Rotterdam als Axel werd tevergeefs een inval gedaan. De 34-jarige verdachte werd uiteindelijk aan het begin van de avond aangehouden.

Op dinsdagochtend werd een derde persoon aangehouden voor de mishandeling. De man werd in de Maasstad aangehouden in zijn cel.

Ontvoering

Op 21 september 2016 werd een 36-jarige Bredanaar op de Kruisweide in Breda door vier mannen mishandeld en in zijn eigen auto ontvoerd, hij liep daarbij meerdere verwondingen op. De man is een voormalig kaderlid van motorclub No Surrender. Het incident werd vastgelegd door beveiligingscamera’s.

Vorige week werd een 30-jarige man van No Surrender in een vliegtuig aangehouden op Schiphol. Eerder al gaf een 26-jarig lid van No Surrender zich aan bij de politie. De man herkende zichzelf op beelden van Opsporing Verzocht.