Thierry Aartsen VVD-lijsttrekker bij raadsverkiezingen in Breda

Thierry Aartsen is gekozen als lijsttrekker van de Bredase VVD-afdeling voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Aartsen is raadslid in zijn geboortestad sinds 2010 en sinds september 2015 fractievoorzitter van de achtkoppige VVD-fractie in de Bredase gemeenteraad.

Daarnaast werkt bij als accountmanager bij een ondernemersvereniging. Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen was hij kandidaat Kamerlid en voerde een succesvolle campagne.

Aartsen noemt het een grote eer om lijsttrekker te zijn van VVD Breda. "De VVD is een écht volkspartij van en voor ondernemende mensen, voor iedereen die iets van hun leven willen maken; voor iedereen die de handen uit z’n mouwen wil steken", zo stelt hij.

Tijdens de ledenvergadering sprak Thierry Aartsen zijn inhoudelijke ambities voor de komende verkiezingen uit. "Ik wil gaan voor een Breda waar het goed wonen, werken en leven is."

Investeren

"De VVD heeft een flinke ambitie voor de stad en haar dorpen. Wat de VVD betreft zetten we in op groei: een flinke groei van het aantal banen en ondernemers."

"We moeten investeren in meer koopwoningen voor jonge starters bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk dat je niet meer stilstaat maar doorrijdt met je auto op bijvoorbeeld de Noordelijke -en Zuidelijke rondweg." 

Kandidatenlijst

Partijvoorzitter Ine van Hasselt meldt alle vertrouwen te hebben in de nu tot lijsttrekker gebombardeerde Aartsen.

De kandidatenlijst van de VVD wordt in november bekend gemaakt. Het verkiezingsprogramma van de VVD wordt in oktober verwacht.

Lees meer over:
Tip de redactie