Prinses Irene komt donderdag naar Breda

Prinses Irene van Lippe Biesterfeld is donderdag 18 mei aanwezig bij het vertonen van de film Down to Earth in Podium Bloos Breda. Dit fundraising evenement is ter ondersteuning van Stichting Natuurwijs.

Deze stichting organiseert natuuronderwijsdagen buiten in de natuur voor kinderen, onder begeleiding van deskundige NatuurWijzers. Hierbij staan verwondering, kennis over en contact met de natuur voor het kind centraal.

De film Down to Earth gaat over een Nederlands gezin, dat over de hele wereld heeft gereisd om met stamhoofden en oude wijzen van oude culturen te spreken. Aansluitend aan de film vind een interactieve discussie plaats tussen een panel van experts en toeschouwers.

Prinses Irene alsmede de producent Rolf Winters en de directeur van Nutsbasisschool Teteringen, Tom Pellis, maken deel uit van het panel. De discussie wordt geleid door Froukje Jansen, bestuurslid van het NatuurCollege.

Momenteel doen drie Bredase basisscholen mee aan NatuurWijs. Om continuïteit hierin te kunnen bieden en te kunnen uitbreiden naar meer scholen in Breda, wordt deze fundraising georganiseerd.

Tip de redactie