SAB kampioen na ruime zege op SSW

De mannen van SAB 1 hebben zondagmiddag op eigen veld de titel gepakt in de vijfde klasse. De ploeg was met 6-0 veel te sterk voor SSW. 

De teams gingen met 0-0 de rust in, maar in de tweede helft kwam de ploeg uit Dordrecht er bijna niet meer aan te pas.

De Bredase club pakte groots uit voor de kampioenswedstrijd. Rondom het veld hingen witte en zwarte ballonnen en voor de kantine stond een versierde partytent. Veel mensen waren afgekomen op de kampioenswedstrijd om de ploeg aan te moedigen.

SAB had genoeg aan een gelijkspel om de titel te pakken. Het was in de 57ste minuut Jordy den Tenter die de score opende. De club uit Breda had in de eerste helft veruit de meeste kansen gehad, maar wist ze niet te benutten. Enkele minuten later schoot Joris van der Lande de 2-0 binnen.

Daarna zakte de verdediging van de bezoekers compleet in. In de laatste twintig minuten scoorde de Bredanaars nog vier keer. Na het verlossende fluitsignaal dropen de bezoekers snel af, terwijl SAB haar promotie uitgebreid vierde met champagne en bloemen. De keeper van SSW kwam zeer sportief ook nog een bloemetje aanbieden namens zijn ploeg.

Tip de redactie