Een 19-jarige Waalwijker en een 16-jarige jongen uit Bavel zijn dinsdag met de auto waarin zij zaten tegen een boom  in Bavel gereden. Het tweetal wordt verdacht van een straatroofpoging kort daarvoor. 

De botsing vond plaats op de kruising van de Tervoortseweg en de Dorstseweg in Bavel. Het tweetal raakte licht gewond.

Het duo werd na behandeling in het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek in Breda.

Tijdens het onderzoek bleek namelijk dat zij als verdachten konden worden aangemerkt van een straatroofpoging die kort voor het ongeval plaats vond.

Appen

Het slachtoffer van deze straatroofpoging, een 16-jarige jongen uit Bavel, deed aangifte. 

Hij kwam vanuit de richting van de Lange Bunder en reed in de richting van Dorst. Een passerende auto sneed hem af waardoor hij met zijn fiets in de berm belandde.

Mes

De bijrijder stapte uit en kwam dreigend op hem af, met  mogelijk een mes in zijn handen. Het slachtoffer schrok hier erg van en vluchtte een tuin in. Hij hoorde dat kort daarna de auto met veel lawaai wegreed.

Kennelijk is de bestuurder daarna de macht over het stuur verloren en op de kruising uit de bocht gevlogen en tegen een boom beland. De auto is in beslag genomen. Er zijn in de omgeving goederen aangetroffen die mogelijk uit de auto gegooid zijn.