Bredase jongeren hebben bij de Brabantse Kunstbende finale goed gescoord. In diverse categorieën strijden straks vijf creatieve talenten van Bredase bodem namens de provincie Noord-Brabant mee in de landelijke finale van de Kunstbende.

In de categorie Expo strijdt de 17-jarige Rosa Floris uit Breda namens Noord-Brabant in de landelijke finale voor een plek in het Stedelijk Museum.

De Bredase Isabeau Muller (twaalf jaar) mag haar creativiteit tonen in de categorie Fashion.

Red Falcon Creative Productions (achttien jaar) uit Breda doet mee in de categorie Film waarin de 16-jarige plaatsgenoot Zenna op provinciaal niveau eindigde als derde. In de categorie Muziek werd de 17-jarige Bregje Postelmans op hetzelfde niveau tweede. In de categorie Theater mag de 19-jarige Flora Langen uit Breda namens Noord-Brabant meedoen.

DJ Rick Milan

Eerder al werd bekendgemaakt dat Rick Bouwkamp (vijftien jaar), ofwel DJ Rick Milan, Noord-Brabant mag vertegenwoordigen tijdens de finale van de DJ-Contest.

De Bredanaar strijdt om een plek op Mysteryland. De landelijke finale is op zaterdag 1 juli op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.