Openlucht fototentoonstelling bij Bredase winkelcentra

Een door de stad reizende fototentoonstelling met foto’s die laten zien hoe mensen een persoonlijke en vaak creatieve invulling geven aan het zelfredzaam zijn. Dat is de openlucht fototentoonstelling Oog voor elkaar Breda.

De tentoonstelling is sinds zaterdag te zien in de winkelcentra Baliëndijk, Heksenwiel, Dr. Struyckenplein en Brabantplein.  

Voor deze tentoonstelling zijn foto’s van twaalf hobby- en beroepsfotografen geselecteerd. Zij hebben gezamenlijk aan het project gewerkt, met ondersteuning van Breda Photo, dat afgelopen jaar in het teken stond van You.

De organisatie ligt in handen van Zorg voor elkaar Breda. Tijdens de tentoonstelling rouleren foto’s tot 30 april tussen de winkelcentra.

Opening

Wethouder Miriam Haagh van zorg, onderwijs en dienstverlening opende de tentoonstelling. "Deze tentoonstelling toont de kracht van kwetsbaarheid. De kracht van doorgaan, terwijl het leven tegenzit.

De kracht van met beperkte mogelijkheden toch vorm en inhoud geven aan je leven. Niet aan de zijlijn staan, maar actief deelnemen aan de samenleving en naar vermogen een bijdrage leveren."

Tip de redactie