Fietsbezorgdienst Deliveroo is sinds deze week ook in Breda actief. Het bedrijf bezorgt gerechten van lokale restaurants die geen eigen bezorgdienst hebben. Het Engelse bedrijf doet Breda aan als tiende stad in Nederland.

Bij de achttien deelnemende restaurants kun je terecht voor een bestelling. Eetgelegenheden als Geisha Lounge, Ellis Gourmet Burger en Tortilla's zijn al aangesloten bij de bezorgdienst.

De fanatieke bezorger fietsen tot maximaal dertig minuten afstand van de restaurants. Deliveroo biedt naast werkgelegenheid de lokale Bredase restaurants een nieuwe capaciteit. "Doordat het eten bezorgd kan worden, krijgen de bedrijven meer klanten per avond. Dit vergroot dus hun capaciteit", aldus de bezorgservice.

"Ik ben ontzettend blij met onze uitbreiding naar Breda, waarmee we ons bezorggebied in het Bourgondische zuiden van Nederland opnieuw vergroten", vertelt Philip Padberg, General Manager Deliveroo Nederland, in het persbericht. "Een stad als Breda barst van de lokale restaurants die niet altijd de faciliteiten hebben om op eigen kracht delivery service aan te bieden. Deliveroo biedt dan uitkomst voor consument en ondernemer."