Financieel intermediair Kasparov uit Breda staat in januari eenmalig als hoofdsponsor op het shirt van NAC. Het Bredase bedrijf bracht het hoogste bod uit in een speciale veiling die hoofdsponsor CM had opgezet voor Serious Request.

Kasparov overtrof met zeventienduizend euro het bod van Choc-Late BV (€16.161,-) en Van Bommel Schoenmode (€16.000,-). De veiling sloot vrijdagmiddag om 13.00 uur.

Een delegatie van NAC, Kasparov en CM overhandigt vrijdagavond de cheque aan de dj's van het Glazen Huis. Onder meer NAC-spelers Cyriel Dessers, Giovanni Korte, Robbie Haemhouts en Jorn Brondeel maken hun opwachting op de Grote Markt.

De tijdelijke hoofdsponsor ziet zichzelf op 20 januari terug op het shirt van NAC, als de Bredase trots weer fris uit de winterstop komt. Tegenstander is dan Achilles'29. De hoofdsponsor van een dag krijgt niet alleen bedrukte wedstrijdshirts, maar ook een borrel en dinerbuffet in de skybox, vijf parkeerkaarten en 10 eretribunekaarten voor de wedstrijd NAC Breda- Achilles '29 in het Rat Verlegh-stadion.