Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een creatieve actie: Kim Feenstra fotografeert in glazen fotostudio.

Woensdag 21 december is Kim Feenstra fotograaf in de glazen fotostudio van Shoots & more aan de Nieuwstraat 10 in Breda. Voor €65 maakt Kim een portretfoto. Dit kan van jezelf zijn of met familie of vrienden. De mooiste foto wordt op 30 x 40 cm gedrukt en gesigneerd door Kim. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan Serious Request.

Kim Feenstra is model, actrice en sinds kort fotograaf. Zij deed onlangs mee aan het RTL4 programma 'Het perfecte plaatje', waar ze tweede werd. Ook werkte Vincent Rijkers van Shoots & more en Kim Feenstra al vaker samen voor Serious Request. In 2014 verbraken zij het wereldrecord selfie maken met zoveel mogelijk mensen.

"De kerstdagen komen er weer aan, het moment om te genieten, maar ook om te beseffen hoe goed wij het hebben. En ook hét moment om je in te zetten voor anderen of voor een stille ramp, zoals in dit geval: Longontsteking. Een portret is voor jou een mooie herinnering en voor veel kinderen het verschil tussen leven en dood. Deze kinderen zijn eenvoudig te redden met de juiste behandeling en goede informatie", aldus Kim Feenstra in de aankondiging.

Inschrijven kan via https://shootsandmore.nl/serious-reqeuest-glazenfotostudio-breda/