Een hele dag live muziek voor 3FM Serious Request

Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een muzikale actie: 24 uur noot voor nood.

Zoveel mogelijk muzikanten die geld op gaan halen door 24 uur live muziek te maken, dat is het idee van 24 uur Noot voor Nood op 23 december. Het is de bedoeling dat iedere muzikant die meedoet per minuut minimaal één euro ophaalt. De 24 uur is in verschillende blokken opgedeeld en wordt afgesloten met de Sound Trip Experience BAND van Carlo Balemans.

De actie vindt plaats op 23 december om 13.00 tot 24 december om 13.00 uur in het gebouw van het Onze Lieve Vrouwe Lyceum aan de Paul Windhausenweg 11 in Breda. Er zijn al zo’n 32 deelnemers, zoals het stedelijk Jeugdkoor Breda, het Groot Evenementen Koor en sambaband Imenso. Meer informatie over deelnemen is te vinden op de site.

Tip de redactie