Parkeer- en pendelservice tijdens 3FM Serious Request

Breda komt fervente autorijders tegemoet als ze tussen 18 en 24 december een bezoekje willen brengen aan het Glazen Huis in de binnenstad. In die periode is het mogelijk om via extra P+R-terreinen met het openbaar vervoer door te reizen naar de binnenstad.

Bezoekers aan het Glazen Huis en Winterland Breda die met de auto komen kunnen tussen 10.00 en minimaal 24.00 uur gebruik maken van speciale Park & Pendel-services die de gemeente dan optuigt. Vanaf NAC Breda (P5 aan de Rat Verleghstraat) of Breepark vertrekken er iedere 30 of 15 minuten (afhankelijk van de drukte) pendelbussen naar de binnenstad. Kaartjes voor de pendelbussen kosten €2 per persoon.

Daarnaast blijven alle parkeergarages en parkeerterreinen toegankelijk en bereikbaar met uitzondering van het Chasséveld. Vanwege het eindfeest van 3FM Serious Request op 24 december is het niet mogelijk hier te parkeren van 21 december vanaf 6.00 uur tot en met 29 december.

Voor fietsers zijn er drie extra fietsenstallingen in de binnenstad. Deze komen aan de Prinsenkade, bij Park Valkenberg (vlakbij Willemsbrug) en de Oude Vest (voor Bibliotheek Breda).

Voor bezoekers aan het Glazen Huis die zich door een auto laten afzetten is er een speciale Kiss&Ride-parkeerruimte in de Adriaan van Bergenstraat, te bereiken via de Prinsenkade.

Tip de redactie