Gratis cheques en spaarpotten voor acties Serious Request

Kom jij in actie voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe je het bedrag wil overhandigen aan de dj's? Dan heeft de Rabobank in Breda een oplossing voor jou. Iedereen die een actie heeft georganiseerd kan daar een gratis cheque ophalen.

"De cheques zijn bedoeld voor iedereen die een actie heeft georganiseerd voor het Glazen Huis", aldus Lenner van Hemert van de Rabobank. "Of je het eindbedrag van jouw actie nou bij de dj's wil afleveren of het wil delen met je vrienden op social media. Het is toch het leukste als dat met een echte Serious Request cheque kan."

Naast de cheques kunnen de jonge actievoerders een speciale spaarpot ophalen bij de bank. "Overal om ons heen horen we super goede ideeen va n kinderen die in actie komen voor het goede doel. Bijvoorbeeld lege flessen en cupcakes bakken. Dat soort initiatieven wil je toch belonen?", vertelt van Hemert. En dus is er voor heen een spaarpot. "Zo hou je het geld dat je inzamelt goed bij elkaar."

Iedereen die interesse heeft in een cheque of spaarpot kan zich melden bij de Rabobank-vestiging aan het Kloosterplein 11, tegenover het Chassé Theater.

Tip de redactie