Een rij vanaf de Grote Kerk tot in de Torenstraat en veel vrouwen. Allemaal op zoek naar een aantrekkelijk koopje tijdens de sample sale van merk Josh V in de Grote Kerk van Breda.

Dat Josh V populair is, wordt snel duidelijk. De sample sale van mode-onderneemster en vlogster Josh Veldhuizen trekt veel vrouwen van alle leeftijden. Nog voordat de deuren om half tien open gaan staan ze in een lange rij te wachten. Bij deze uitverkoop is er korting tot 80% op haar kleding en accessoires, dat verklaart veel.

PR-medewerker Judith Koop meldt voor aanvang al dat het een groot succes is. "Alleen deze locatie is al geweldig. Het is de eerste keer dat we een sample sale in een kerk doen. Dat was zeker een uitdaging."

Ook is het voor het merk de eerste keer dat het een sample sale geeft in Brabant. "We merkten dat er veel van onze klanten uit Brabant kwamen, dus was het logisch om een keer deze kant op te komen. Het is ons erg goed bevallen", aldus Koop. Zeker zo’n 300 mensen speuren naar een koopje.

Breda lijkt deze zaterdag sowieso even de modehoofdstad van Nederland, of dan toch in elk geval Brabant. Want vandaag opent de SuperTrash Studio ook officieel haar deuren in Breda. Het bedrijf van ontwerpster en onderneemster Olcay Gulsen uit Waalwijk heeft zich gevestigd aan de Veemarktstraat.